Здравейте! От известно време колата загрява много бързо, за максимум 5мин. е загряла а това ме тревожи! Вчера пипнах с ръка ДВГ и не ми се стори горещ, а показваше 90градуса. Също почна и да трака като Дизел...2001г. Т.С.(газ/бензин).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много бързо загрява
Collapse
X
-
Ако загрява в движение за 5 мин е нормално мисля.защото времето е доста топло вече,моята Алфа е 1.6ТС и загрява за 3км някаде до 80 градуса и така си държи...Вече като вляза в трафика яко и тогава отива на 90 градуса......Но при мен колата е разграфена на 40-60-80-100-120 градуса....Това е АЛфа 146Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеЗдравейте! От известно време колата загрява много бързо, за максимум 5мин. е загряла а това ме тревожи! Вчера пипнах с ръка ДВГ и не ми се стори горещ, а показваше 90градуса. Също почна и да трака като Дизел...2001г. Т.С.(газ/бензин).
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеНивото на течноста е нормално. А тово дизелово тракане?? Дали нещо от кобилиците??
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеНе, тракането е много преди загряването.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеНе, тракането е много преди загряването.Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеамr колега тя и на място като работи трака.Освен да направя видео как работи,но ми кажете как да го качя тука в форума?Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеамr колега тя и на място като работи трака.Освен да направя видео как работи,но ми кажете как да го качя тука в форума?
Ето сравнявай:
Звук при износен вариатор
Звук при здрав вариатор
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеТочно като износен вариатор звучи едно към едно! Колко пари излиза тази част колеги??
http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПримерно толкова:
http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment